Δύο καρδιές

Δύο καρδιές που χτυπούν σε μία...

2 Hearts - Jorge, Leslie
2 Hearts - Honolulu Χαβάη
Δύο καρδιές που ενώνονται με τα δεσμά της αγάπης. Δύο ζευγάρια που ενώνονται απ' την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για μια μια αληθινή ιστορία  που έγινε βιβλίο, μετά ταινία 💝

Παρακολουθούμε στη ταινία παράλληλα τη ζωή δύο ζευγαριών σε άλλο χρόνο, σε άλλο τόπο. Τόπος του πρώτου ζευγαριού η Κούβα την εποχή του Φιντέλ Κάστρο. Ο Χόρχε πάσχει από μια ανίατη καρδιακή νόσο και οι γιατροί προεξοφλούν πως θα πεθάνει μόλις φθάσει ως νέος, σε μια ορισμένη ηλικία.

2 Hearts Sam - Chris

Τόπος του δεύτερου ζευγαριού ένα κολέγιο, αργότερα Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ, με τα μοντέρνα σημερινά ήθη. Ο Κρις και η Σαμ γνωρίζονται στο αμφιθέατρο της σχολής, ερωτεύονται, παντρεύονται, μια ζωή χαρισάμενη ανοίγεται μπροστά τους. Το ίδιο και όμως συμβαίνει και για το πρώτο ζευγάρι: Σε ένα επαγγελματικό του ταξίδι στις ΗΠΑ, ο Χόρχε ερωτεύεται την αεροσυνοδό Λέσλυ όταν στο αεροπλάνο της ζητάει να του κρατά το χέρι, γιατί φοβάται, εξ αιτίας της αδύναμης καρδιά του.

Στη συνέχεια της εξηγεί την πάθηση του αλλά η Λέσλι του λέει πως δεν μπορεί η αγάπη της προς αυτόν να επηρεασθεί ποτέ από κάτι τέτοιο. Παντρεύονται, τα χρόνια περνούν ευτυχισμένα, οι γιατροί έχουν διαψευσθεί στη ζοφερή τους προφητεία - αλλά το πρόβλημα της υγείας του είναι πάντα παρόν. Μένουν πια στις ΗΠΑ, η οικογένεια του έχει προ πολλού αφήσει την Κούβα του Κάστρο. Πλούτη, ταξίδια, ό,τι μπορείς να ονειρευτείς ώσπου το κακό έρχεται όταν η καρδιά του Χόρχε μια μέρα τον προδίδει και οδηγείται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το άλλο ζευγάρι ζει μέσα στην ξενοιασιά και την ευτυχία. Μια ζωή πολλά υποσχόμενη... δυστυχώς ο Κρις πεθαίνει ξαφνικά μετά από μια δεύτερη κρίση εμφράγματος. Έχει όμως προλάβει να γίνει δωρητής οργάνων: όλα τα τα ζωτικά όργανα έχει υπογράψει ότι τα δωρίζει να τα πάρουν όσοι περιμένουν μια ελπίδα ζωής.

Την καρδιά του την παίρνει ο άρρωστος πλούσιος Χόρχε κι έτσι η ευτυχία του ζευγαριού γίνεται πια χειροπιαστή, χωρίς την αγωνία του θανάτου.

👉 Πρόκειται για μια ταινία που υποστηρίζει τη δωρεά οργάνων. Πόσοι άνθρωποι περιμένουν με αγωνία για μια μεταμόσχευση που θα σώσει τη ζωή τους... Με την πράξη του Κρις - να δωρίσει τα όργανα του μετά θάνατον, μετουσιώνει τη  στάση του σε ένα παράδειγμα για τον κόσμο.

Λεπτομέρειες: Ο Χόρχε ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Rums, "Bacardi" - Havana. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, παρευρισκόταν πολλές φορές με τη γυναίκα του δίπλα στο σκηνοθέτη. Δυστυχώς μόλις ολοκληρώθηκε η ταινία, πέθανε χωρίς να δει την ταινία για τη ζωή του...

Η Ταινία

2 Hearts (2020) on IMDb

Τίτλος:Δύο Καρδιές (2 Hearts)
Σκηνοθεσία: Lance Hool
Πρωταγωνιστούν:Jacob Elordi, Adam Canto, Tiera Skovbye, Radha Mitchell
Είδος: Ρομαντικό δράμα
Σενάριο: Veronica Hool, Robin U. Russin
Συγγραφεύς: Eric Gregory /βιβλίο: "Όλα μου τα Αύριο" (All my Tomorrows')
Διάρκεια: 101 ΄
Έτος: 2020
Τόποι γυρισμάτων: Καναδάς, Χαβάη
Αξιολόγηση: 💛💛


Jorge Bacardi's Life miracle - Leslie Bacardi (live)

Two Hearts - Phil Collins

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ινδοκίνα

Πόρος Ασκέλι

Κλεψύδρα